Pregnancy

Hai. Period saya x stabil. Last period 8m10/19.Sekarang dah 11 hari perut sakit. Dah 2 kali ke emergency hospital. 2 2 kali pergi, doctor cakap early pregnancy (upt + & scan). Sekarang doktor cakap kandungan 4 minggu. Dan suspek missed miscarriage. Apa perlu saya buat ya? Doktor suruh tunggu 2 minggu lagi baru g scan balik. Mohon pencerahan. Thanks semua

1 Balas

Ikut kata doc.. Tunggu 2 mingu lagi. Doa yg baik² semoga keputusan pun dpt yg baik.. ☺️

4y ago

Welcome dear.. ☺️