Normal ke bp tinggi dan selalu sakit kepala pada 31 minggu?

Hai para ibu, saya ada masalah bacaan Bp tinggi, dan selalu sakit kepala. Apa yang perlu saya ambil dan amal untuk hilangkan sakit kepala dan turunkan bacaan BP tinggi tu? Saya anak first, baru ada pengalaman mengandung, jadi banyak benda saya kena belajar dan banyak benda kena ambil tahu. Harap ada yang sudi balas. Terima kasih😘

2 Balas

kalau ada BP tinggi, pedih ulu hati, pening2 rasa nk muntah. pls bgitau doc takut awak ada pre - sawan. tk tau apa nama nya. sy pn kena diagnose je tpi belom confirm. sy 34 weeks.

Awk banyak buat kerja ke? Kena banyakkan berehat kalau jenis bp tinggi ni. Takut baby pun stress.