OPK HAMPIR POSITIF SELEPAS GUGUR

Hai nk tanya, sy baru lepas chemical pregnancy 21/8 n terus period masa tu, skrg dh 8/9 opk hampir positif dah 3-4 hari mcm tu, line depan still pudar sikit dri line belakang tp opk tu nampak mcm nak ke positif, memang mcm tu ke? @ sy tgh nak msuk waktu subur dh skrg?

OPK HAMPIR POSITIF SELEPAS GUGUR
4 Balas

Ni masih negative. Tp sis boleh shj bersama sebab sperm lelaki can live for up to 5 days. Tp tak boleh nk confirm tgh nk masuk waktu subur or tak sebab ada kes T line nya takda progress & tak makin pekat sama mcm C line

10mo ago

Fahamm, tq sis🥰

Saya pon gugur CP 21/8 haritu n opk still samar n semalam bacaan LH paling tinggi...harap2 dah masuk waktu subur n ada rezeki utk kita ye sis 😊...saya pjj dengan suami, harini baru nak balik kmpg jumpa suami🤭

10mo ago

Waa ada kwn sma2 khilangan tarikh yg sama, Aamin ya rabbal alamin, semoga kita berdua sama2 lekat bulan ni sis, dpt pregnant janin n baby yg sihat2, Aamin ya rabb good luck sis, 🥰

ya da nak subur.. lps gugur memg period cycle akan jd mcm biasa.. sbb tu ade sesetengah org trus preggy lps gugur..

10mo ago

Ohh mcm tu, harap2 jmpa hari yg sgt subur, mudahan lekat lg, Aamin tq sis

Almost subur tu sis. Kerapkan have sex 2-3kali setiap minggu. InsyaAllah lekat

10mo ago

Noted, tq sis bg tips🥰