Opk positif ke?

Nak tnya ni opk positif ke? And line T tu lagi terang drpd line C control tu. Sy da jmpe da opk positif sebelum ni. Takkan yg ni positif lagi? Hari ni sptutnya due period sy, tp tak kunjung2 lagi. #ingintahu

Opk positif ke?
9 Balas

Boleh check UPT. Dulu sehari sebelum period sy check OPK, positive. Esoknya check UPT mmg betul positive. Ramai kabo kalau OPK positive nak dekat tarikh2 period tu ad chance UPT pun positive jugak. Try lah. Good luck 😉

3y ago

doakan sy ye. in shaa Allah esok sy buat test upt pulak.

Positif sangat. Kalau dah jumpa opk positif tak perlu opk lagi. Time dpo buat upt je sis

3y ago

ok baik sis. nnty sy test upt pulak.

saya pun mcm tu, check upt alhamdulillah positif, dah 9 minggu sekarang

3y ago

Alhamdulillah. doakan sy ye. hmpir 3 tahun tunggu untuk anak yg ke 2.

try upt sis..klu upt +ve update tau..saya pun mcm ni jgk

3y ago

sy pun sama.. saja test opk sbb upt -ve.. payudara sejak2 ni mmg sakit n bgkak..xleh nk sentuh..opk saya Line T terang dari C

try upt sis.. mne tawu dh lekat😁

3y ago

hihi. amin mudah mudahan. doakan sy ye..

Kalo sprti ini bagai mana

almost positive

Sama

Try upt sis