Opk positif

Salam , sy nk tnya adakah opk sy positif mcm ni dh 3 hari sy check opk positif (24/3,25/3,26/3” opk susun dh ikut tarikh) and hari ni 26/3 sy period tapi opk mcm positif and di app meet pom detect tinggi lah sy punya opk .. boleh sesiapa tlng jelaskan . Tq😊

Opk positif
3 Balas

Ni OPK sis semua negatif.. Klau positif dia naik sama pekat atau yg Test line (bawah) lebih pekat dari control line (atas).. OPK memang sentiasa ada 2 line sis dia bukan mcm UPT.. hehe

Semua negative, line T lg samar dr C. Opk positif bila line T sama terang, atau lg terang dr C sahaja 😁

Bagi saya, semua OPK ni negatif & terlebih urine sgt ni..