Doakan Saya Bersalin Dalam Masa Terdekat Nie ..

Hai Nie Dah 39W 6D Tapii Takda Tanda Nak Bersalin Lagii .. ?? Risau Tu Allah Saja Taw .. Harap Dapat Bersalin Normal Sebelum Kna Induce Minggu Depan .. Mommy² Tolong Doakan Saya Ya ... ???

1 Balas

InshaaAllah. Baca surah Maryam byk2 sebelum bersalin k. Tapi kalau kena induce pun dont worry. Tipsnya bila masuk ubat tu tarik nafas dalam2 & relax, jgn fikir sakit ke apa.. bila dah start sakit contraction tu zikir byk2, selawat, baca dow nabi Yunus byk2. Good luck!