Doakan Saya! #39w

Harini dah 39w, masih tak ada tanda tanda bersalin. Doakan baby cepat keuar dan sihat semuanya ☺️

21 Balas

sama dngn sy hari tu dh 39week msih x da tanda nk brsalin..perut rasa kram..sakit bwah ari2..prgi chek x da bukaan lnsung..tnggu smpai 40week ..ttp x da jugak so warded n masuk ubat..dh masuk ubat doc chek msih x da bukaan lnsung..chek jntung bby dh x cntik tekanan darah sy pun asyik rendah last2 emegency czer sy do'a kn..semoga sis dipermudahkn segala urusan bersalin

nampaknya..kte semua samalah yee..menunggu hari..sy dijangka bersalin 24/01/2021..pun masih blum ada tanda nak bersalin..org lain tgk plak yang ngeri..pape pun..semoga dipermudahkan segala urusan kte semua..aamiin

3y ago

sy 22.01.2021 takda tanda apa2 LG jugak😫

Sme la sis.. Almost overdue da nie.. Baby still nyaman dalam perut.. Dipujuk pujuk still dye happy kt dalam tuh.. Sye doakan kite sme2 dilancar dan dipercepatkan proses bersalin. Aminn.

Samala dgn sya sis dh 39w2day tp baby xkluar lagi..perut slalu mngeras je tp baby aktif lagi bgerak.ank prtama...

Saya pun hari ni 39w tapi sikit pun tada tanda apa” doa kan saya juga puas pujuk baby ni 🥺

sama mcm sy hari ni dh 38w5d bby due on 26.01.21 xnak keluar lagi mak nya dh bersedia

Da bersalin ke sis? Sy bru masuk 39w ni pun, bby pun xmau klua

3y ago

Sy smlm je cirit birit pastu xde dah, ni nurse pesan lg klo xbrnk g hospitl trus🤣 ikut due

semoga dipermudhkn segala urusan bersalin dan berpantang..

Aamiin! semoga dipermudahkan urusan awak 😊

Amin..moga dpermudahkn segala urusan puan😊