38w 6d belum ada tanda nak bersalin

Saya dah nak masuk 39w esok tapi masih belum ada tanda nak bersalin. Setiap hari jalan dalam rumah 30 minit & senaman. Rasa sakit bahagian bawah perut je tapi still boleh tahan lepastu rasa ngilu2 je dekat bawah tu. Kadang keliru sakit kontaksi tu macam mana. Doakan saya cepat bersalin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻#firstbaby

2 Balas

sma la sis sya pon 39w 1d ni .. da buat smua snman tp bby still x nk kluar rsau juga sennya tkut kena masuk ubat 😭😭

2y ago

Itu lah, dah ready dari 37w lagi tapi sampai skrg tak ada tanda nak bersalin lagi. Risau pulak

mg dpmudah segalanya..aamiin

2y ago

Terima kasih doanya 🥰