39w tp belum ada tanda bersalin

sy dah 39w tp xda tanda nak bersalin apa apa .. baby still aktif dalam perut .. takut sebab xda pengalaman dan bakal berpantang dengan suami je .. harap dapat bersalin normal la .. mommies doakan saya semoga dimudahkan bersalin ya ..

2 Balas

sama lah dengan saya , sekarang saya dah 39 minggu 4 hari dah . tak ada tanda tanda lagi . harap allah permudahkan urusan kita . aamiin

3y ago

baby boy sis , tak apa tunggu je , dah sampai masa nanti dia keluar .

semoga dipermudahkan urusan bersalin kita sis..sy pn dh 38week 3d tp Blum ada tanda² lg baby nk keluar..hrap tak overdue je la nnti..

3y ago

dah bersalin ke sis ? semoga Allah permudahkan urusan kita .. aminn