keliru

Hai nak tnye. Normal ke klo cek2 stu line tp x preggy. Adakah sbb hormon. Bru terjadi pertma kali nie tq

23 Balas

kalau sis check upt n keluar 2 line , itu baru preggy. kalau cume keluar 1 line memangg tak preggy. takpe cuba lagi ye. semoga ada rezekii untuk sis😊..

Satu line mmg tak mengandung .. kalo dua line maybe dapat kembar sis 😂😂 heheh gurau

5y ago

😂

Hahaha. Baca instruction dekat kotak UPT betol2 sis. Cuba lagi. InshaAllah ada rezeki nanti.

1 line tu mmg tak preggy. 2 line yg preggy. Tgk elok elok dkt kotak tu.

Satu line mmg x preggy sis.. klau preggy baru naik 2 line.😊.

Klu 1 line mmg tak mengandung sis..kena 2 line 😁

Ke sis mksdkn sis dh preggy tp cek upt 1 line?

ha? satu line.memang tak.pregnant sis huhu

Mmg xpnah trjd kt mne2 pun.. 😇😇

1 line xpreggy,2line preggy,3 line pekida