mengurut

Hai . Nak tnye klau mngndung bolh urut x . Sy bru 15mgu . Asyik nk terkencing jew .

6 Balas

boleh. tapi ade bhgian2 tertentu yg x boleh, contoh nye ,perut, tapak kaki, .klau urut2 mnja tu boleh, jgn urut yg betul2 kn urat smpai sakit tu. mse sye preggy dlu sye pun slalu urut, tapi bukan la dkt tukang urut or bidan. kadang2 mak urut,kakak or hubby yg urut kan.

Boleh, tapi pastikan pergi spa untuk ibu mengandung. Ada posisi mengurut yang boleh dan tak boleh dibuat :)

asyik terkencing tu normal .. nanti makin besar perut makin tu laa kerap nak ke tandas ..

banyakkan makan kekacang. Semoga membantu

X boleh berurut sis.

Pencerahan