Tolong.. Buntu

Hai.. Nak tnya, klau kite nk tukar checkup dari kk ke klinik swasta.. Pastu nnt klau nak bersalin dkt hospital kerajaan boleh ke? Ke kne bersalin dkt hospital swasta jgk..? Tolong yer..

10 Balas

Pada pendapat sy, baik checkup je di kk.. Nt kalau ade duit lebih pegi la swasta utk scan.. Sbb kk pon bulan tiap bulan scan.. Tp kalau sis mmg ade masalah dgn waktu utk checkup di kk yg terhad dan ade kemampuan, boleh je trus checkup di swasta.. Dan rasenye xde masalah utk bersalin di gov hosp. Sbb rekod kn ade je dlm buku utk rujukan pihak hosp.