Hi, saya nk tnya saya sblm ni saya tiap buln checkup di klinik swasta,adakh nnt klau sye nk brsalin pun saya akn dapat kelas 1..sbb kawan saya checkup di klinik swasta bila time nk bersalin hospital kerajaan kne masuk kelas 1 dn hrga nya pun bole tahan jgk, sbb sblm ni dia bt checkup di klinik swasta.. Jdi sye keliru di situ.. Ad yng tahu tk, ke bole je klau msuk kelas 3..

3 Balas

Kalau bersalin hospital kerajaan selalunya tgk wad mana yg ada kosong dan boleh pilih nak masuk kelas yg mana

Munkin boleh bgtau nurse hospital masa nak bersalin nnt, mtk wad kelas 3

dari sis jk tu maw yg mna sy pn klinik swasta