Klau checkup swasta nak bersalin kerajaan kne daftar kt hospital terus or kk dulu ya?

Berpa minggu kena daftar?

2 Balas

Kalau sis dh tau nk bersalin hospital gomen yg mane.. sis xsure nk kne daftar dlu ke x.. sis blh je call hospital.. mcm sy call awal2 tnye kne daftar dlu ke ape n kne bwk ape… then sy g hospital tu tgk dewan bersalin kt mne.. sb at least suami hantar nk bersalin nt xdela sis pening nk cr tmpt masuk kt mne.. ni yg sy bt sb sy jenis suke prepare awal n xnk isau 😁 N kalau nk kepastian pasal checkup swasta then nk bersalin kerajaan kalau mushkil ape2.. blh je g kk berdekatan n mntk confirmkan.. at least dpt info yg btl..

Pergi je hospital