bila janim bole nampak?

Hai nak tny, minggu berapa janim bole nmpk? Sy da msk mggu ke 8, kenapa janim tak nmpk lg huhuu...kantung kosong ja ?

14 Balas

Perot sis ada mmbesar tk?

Doktor kata apa?

5y ago

Doktor nak tgk dlm 2 mnggu lg, kalau masih kosong dorg nak 'cuci' 😭

Sy scan 6weeks da nmpk kantung n bby..mybe depends on bdn seseorg jgak kot sometime ade yg 10week-12weeks bru nmpk ade yg dr awal da nmpk janin nye.. sabar ye tggu lg 2weeks pastu scan balik.. insyaAllah baby nk main nyorok2 dgn mommy tu..byk kan doa..

Sy scan 10w nmpk