Pencuci muka utk ibu mngdung.

Hi momms. Pencuci muke apa yg sesuaii, moist , skrub , foundtion jgk? tak reti nak carii , risau plk kalau nak pakai kalau ada efft kat janim..#seriusnanya

6 Balas

Saya pakai mommies choice time pregnant ni. Sebab awal pregnant haritu pakai yang biasa pakai tu jerawat naik setiap hari non stop sampai bergerutu. Pastu tukar momy choice tu okay sikit. Tapi dia just ada cleanser and moisturiser je. So far saya pakai okayyy hehe yang scrub semua lain tu semua tak pakai.

2y ago

Saya beli kat shopee.. official shop dia

pencuci muka sy pkai simple. sbb ingedients dia sy bca smua selamat utk pregnancy. moisturiser pkai hada labo . sbenar x kisah pun brand apa, kna thu ingredient apa yg sesuai utk jenis kulit dan ingredients dia slamat tak utk pregnancy.

Pencuci muka blh cari yg plant based. Ini sendiri kena try & error sbb bgantung pd hormon masing2. Tp it's better stop any skincare dulu. Mmg muka jd kusam tp nanti hilang sndri.

saya baru nak try Simple. Saya ada research yang kata simple ni tak ada chemical2 bahaya. Sis boleh try tengok2 jugak lah

Boleh try skincare dari mama choice..saya pun guna..best sbb bahan dia natural selamat untuk preggy women..

saya pakai ni..bahan organic dan InsyaAllah selamat..tahan 6 bulan.. walaupon harga boleh tahan