susu s26

Hai, nak tanye. baby saye skrg 5bulan. die minum susu s26 langkah 1 0-12 bulan. Tp saye ade nampak susu s26 langkah 2 utk 6-12 bulan. Ape beza die ye? perlu baby saye tukar langkah 2 bile 6 bulan atau kekalkan yg skrg. Help me ?

4 Balas

Awk nk tnye anak minum s26 berat naik cantik x ?? Sbb sy ada baca kalu s26 bole naik kn berat badan ..ank sy skrg badan xnaik2

4y ago

berat dia xdek la naek mndadak .... tp okay laa .. ade la naek jgk .. tp badan dia more jadi macam isi pejal dia x gemuk cume badan dia macam pejal cm tuu haa .. anak sy da 6 bulan lebih baru 6.2kg😅... sbb dia lahir pon da prem 2.1kg ....