Due 31/1 belum turun tanda

Hai… nak tanya sy due 31/1 tapi belum turun tanda apa2 , esok 30 dah kena serah diri then induce lagi, Ya’Allah takutnya risau kena czer lagi, berharap sgt dapat norm… boleh share tak mcm mna nk bagi peluang bersalin norm 🥺

2 Balas

due kita sama, tapi i dah bersalin 23/1. tu pun induce drip sebab air ketuban leaking. bersalin normal. InsyaAllah awak pun boleh bersalin normal. jangan lupa buat teknik pernafasan macam siti jamumall ajar kat FB.

1y ago

iye awak. baby nak keluar awal pulak. 🤣 takpelah, asalkan semuanya selamat. mudah2an awak pun boleh bersalin normal, cepat bukaan. 💪