Due 31/3 tapi masih tak ada tanda

Due date esok, tapi sampai sekarang belum ada tanda. Dan masih bekerja + drive sendiri. Ada ke mumy yang sama dengan saya. Apa nak buat ye. Risau kena serah diri nanti 🥺#firstbaby

1 Balas

Puan takde masalah gdm ke apa2 kn? Kalau xde masalah doc biasanya bg masa 2 minggu lg kalau xsalah. Takpe pujuk2 baby keluar. Sy pn dulu start sakit masa 40weeks. Takde tanda pn terus contraction je.dh 10cm baru pecah sendiri ketumban

1y ago

Tahla. Sbb sy mmg sakit dr 3cm. Hahahah. Ms 3rd baby sy induce pun sakit dr 3cm. Sama je sakitnya. Sy jenis tahan sakit tp sakit sy smpai ketor. 😂