air gula mgtt

hai nak tanya, saya first mom umur 29. nk tanya pengalaman ibu2 dalam ni. kalau mgtt waktu puasa 3.9 lepas 2 jam 7.7 kena repeat lagi ke minum air gula? sebab nurse cuma bagitahu result normal je. cuma tu la 7.7 tu bukan atas pagar ke? mohon pencerahan ibu2 yang berpengalaman.

3 Balas

klu 1st minum result normal, nanti akn ada minum kali kedua. sblm 28w.

8mo ago

okay baik terima kasih 😊

nurse kata normal then ok la tu.. nanti masa 7bln gitu 1x lg

8mo ago

okay baik terima kasih hehe 😊

7.8 sis