Gerakkan Baby

hai nak tanya pendapat semua ... sekarang sy dah 31weeks .. Gerakkan baby setiap hari memang cukup 10 gerakkan .. Tapi saya rasa macam slow je 2 3 hari ni .. Sebelum ni gerakkan baby kuat ..Normal ke macam tu ya ? tq 😁

Gerakkan Baby
3 Balas

saya pun 31week twin... gerakkan slow... sapa ada pngalaman..boleh share2.... mmg slow ke gerakkan klau twin... mlm2 aktif.. siang risau sgt... kot x cukup gerakkan

31 week kuat tu melainkan dh masuk35-36 dh sempit tk apa monitar je utk gerakan baby 10 x kalau rasa kurg cept2 ge hosptl k takut apa2 kita je yg dpt rasa

Slow tuu slow sangat2 ke camne ?

4y ago

Kalau dia macam tak berapa nak aktif, try minum air sejuk manis. Tak pun aiskrim. Tengok dia aktif tak.