Baby Tidur Lama

Hai. Nak tanya, normal tak baby 2 bulan 3 minggu tidur lama siang hari. Kalau drpd. Pukul 7 pagi sampai ke 12 tgh hari baru dia bangun tu pun puas kejut. Lepas tu sambung tidur lagi. Malam berjaga juga sekejap2. Tak lah berjaga sgt. Lagi satu jadual susu setiap dua jam tu perlu ikut tak atau bagi bila dia nak sahaja? Ke kita perlu kejut anak setiap dua jam untuk kasi susu?

1 Balas

anak da brpe bulan ya? ank ade jaundice ke? anak sya mse kne jaundice suke tido. lpas tu okay

5y ago

in syaa Allah okay kalau baby still active mse wktu dy bgun tapi kalu nampak lain macam btter pergi jumpa doktor 😊😊😊