Baby tidur lama

Baby nak masuk 3 bulan tidur lama 3-5 jam setiap sesi nap. Normal ke? Dan perlu tak kejut dia untuk bangun susu? Sebab pernah nak bagi susu masa jam ketiga tapi dia tolak, mengamuk, nak tidur 🥲😅

6 Balas

hi mummy, actualy baby saya 3month pon dia skarag tidur lama, kadang time malam pukul 12 tidur pukul 5pagi bangun nak susu kdg saya sengaja bangunkan pukul 3pg sbb nak susu kan dia

2mo ago

Baby marah tak masa kejutkan dia untuk susu tu? 😅

sama baby saya..bln depan 3mo.. skng siang kuat tido. tp kalau breast dah penuh sy kejutkan dia utk bf. sb mak nye mls nk pump hehe..dia reject botol

2mo ago

Betul. Baby saya masa 2 bulan lebih lagi dah nampak tidur lama tapi max 2 jam. Ini dia boleh pergi sampai 3-5jam. Risau kitonyo first timer mom 😂

sebenarnya kalau baby tengah tidur biar je dia tidur. sebab time dia tidur tu otak dia tengah berkembang

bf ke sis? biar je .. 3bulan dah pun, dia lapar dia bangun mintak susu .. 🤣 jpgi dia ngamuk kita pun boleh burn

2mo ago

Haah bf. Minggu depan baru nak masuk 3 bulan. Itu la, letih gak nak dodoi dia tidur balik 😂

normal je tu. baby saya waktu malam memang tidurnya lena. dia akan bangun bila nak menyusu.

normal ...okey la tu ank tdo lama ..ank sy tdo 10-30 min jee ...stress dibuatnya🤣