Newborn tidur lebih 4 jam

Hi, mcm mana nak buat baby saya baru umur 10 hari tp tidur lama sangat, bila nak kejut bangun menyusu dia still tidur..tp belah siang dia dah berjaga lama dan asyik menangis

2 Balas

baby kalau kuning kuat tido sis, sis kena pastikan setiap 2 jam dia susu , kalau ta makin tinggi kuning , sis bukak bedung dia , jentik2 kaki dia bg dia bangun n nangis, nurse yang ajar , bg dia haus bila dia nangis

8mo ago

thank you sis 😘

ada kuning ke

9mo ago

Ada..tu yg nak kerap menyusu tp bila sua puting dia tutup mulut rapat²