Sakit tulang rusuk kanan

Hi mommies . yang dah 2nd trimester tu ada tak yang kena sakit dekat tulang rusuk kanan ? sakitnyaa , baring tak kena . dduk pun tak kena . Belum masuk topik sakit tulang ekor lagi , kalau dah baring kemain payah nak bangun , nak pusing 😢 besarnya pengorbanan seorang ibu kan . #baby2023

2 Balas

pergi klinik puan. takut ada masalah lain. jgn ambil mudah sakit2 ketika hamil takut effect ibu & bayi.

1y ago

ok baik sis . kebetulan mmg ada checkup klinik dlm masa terdekat ni . btw mmg dari anak sulung preggy sakit kat tulang rusuk tuu , lagi lagi kalau makan banyak senak dia lain macam rasa

sy pun lalui fasa tu sis.. sakit tu xleh bwk bincang🥹

1y ago

ohh ada yg same ye , ingat sy je yg kena macamni sbb biasa jumpa org kena sakit kat tulang ekor je . semoga dipermudah urusan kita semua sis