Perut mengecil

Hai nak tanya ? Normal ke 23 weeks perut macam mengecil ? Minggu lepas scan , doktor cakap baby okay je . Size pun sama dengan minggu . Tapi saya risau sebab tgok perut macam kecik sikit 😫

1 Balas

doc dh ckp nrml kira nrml la sis..prut nk bsr ke kck ke ikut bdn msg2..bdn sume x sme sis..so sis x yh rsau..jji bby sht..owg len sume ank fist sis..ikut ape doc dh ckp tu..lain la kalau doc ckp tu x nrmal bru la sis rsau..