Perut mengecil

assalammualaikum semua..sye nak tanya, sye macam sedikit hairan.. sebelum ni perasan perut sye macam dh besar.. tapi sejak 2/3 hari ni perut makin mengecil pula.. kenapa ye?? atau perasaan sye je?? sbb suami pun tegur juga..

1 Balas

waalaikumusalam..sis dh brape week?? bln ni ada check prt x? biase nye mse check prt, nurse akn ukur ketinggian prt kita kn, and klau ada mslh apa2 dyeorg kn ckp terus...xpom klau sis risau lgi blh trs pergi klinik untuk check up...dkt sne sis blh dpt info lgi detail

4y ago

blh kurg sya lh, sya dh 19w lbh..kdg2 kita prsn prt ni mcm lembut je mcm xpregnant pom pdhl bby mse tuh mgkin tgh tdo ke, tp wktu mlm akn timbul smcm je sbb mse tuh kita rht n fokus dkt bby je