Mengandung 7 bulan perut kecik

Hai ibu ibu semua saya nak tanya lah normal ke mengandung dah 7 bulan tapi perut masih kecik macam tak mengandung... Risau pulak tapi doktor scan semua okey

3 Balas

awat nk risau tang perut? dktr yg pakar pun xde tgk perut..dia scan tgk kt dlm kan..klu ada yg xkena baru awk patut risau

sy pun org tgur perut kecik sis , mcm x preg , jnji bby sihat 🥰