Makin mengecil

Hai ibu2, sorry nak tanya. Normal ke perut makin mengecil.? Entahlaa. Ke perasaan sy je sy pun tak pasti 😂 mcam2 fikir haa. Selalu bila baring telentang, nampak je perut. Ehh ni 2-3 harini mcam kurang sikit. Pastu dia besor kearah kanan. Normal atau tak ye?? Maaf tanya, first mom. Next checkup esok.

3 Balas

Sya pula pagi dengan tengah hari tak nampak sngt baby bump tapi kalau malam memang nampak 😅

6mo ago

lah sama 😂 semoga dipermudah urusan sis bersalin nanti.

saya anak nak masuk 3.. pregnant pun perut kecik...

6mo ago

sronok sbenarnya perut kecik, boleh sorok dari org n baju pun jimat 😆

normal

6mo ago

hehehe. okay sis. trima kasih krana menjawab pertanyaan.