Keputihan week 14

Hai. Nak tanya. Keluar keputihan kuning masa pregnant ni ok ke tak? Tp tak gatal. Cuma ada bau sikit. Kena pergi klinik or tunggu check dkt kk.

1 Balas

tak gatal, tak berdarah dan tak sakit perut its ok. amalkan kebersihan faraj yg betul. minum air kosong secukupnya rendam faraj dgn air garam. itu yg doktor nasihatkan sy masa saya kena keputihan warna hijau. Saya perasan saya kena kehijauan tu jika saya makan manis2 dan tinggi karbohidrat; kek, banyak makan kuih 3 keping, pulut. Aiyokkk makan sedap. 😂

2y ago

ok.. untuk bunuh bakteria kuman. rendam seminit dua je. saya buat sekali je lepas tu tak buat. 🤭 dah xde dah kehijauan tu.