Keputihan berwarna kuning

Hai nak tanya . Normal ke keputihan warna kuning . Tapi takde bau dan tak gatal #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Saya kalau jadi mcmni kalau terlebih minum air manis atau kalau kluar berjalan, kencing tak lap bebetul pastu tak tukar pantiliner every 4 hours. Tapi tak sure la ada masalah lain ke tak sbb bila check up ok je.

11mo ago

Tak sure la. Sbb saya detect jadi gitu sbb itu la. Sekarang saya dah third trim ni pulak kluar keputihan mcm pekat sikit. Baca tadi katanya normal. Tp saya jadi kuning tu bila 2nd trim je. Jaga je kebersihan bahagian bawah tu. Pergi memana bawa tisu utk lap lepas lepas buang air kecil.

mcm x je tu..

11mo ago

perlu ke klinik ke