KEPUTIHAN KETUL2 KUNING SEAKAN HIJAU

Haii nak tanya .. Kenapa ye keputihan sy mcm ni.. Wrna mcm kuning hijau ketul2 tp tak bnyk.. Gatal tak sgt.. Sy baru hamil 4 minggu... Risau plak tgk.. Perlu ke sy pergi klinik luar.. Sb kalau ekot appointment sy kt klinik kk 20.7 ni.. 😌#seriusnanya #firstbaby #pleasehelp

KEPUTIHAN KETUL2 KUNING SEAKAN HIJAU
3 Balas

Ada lg ke sis? sy 2 mggu lepas (4w) pun ada mcm ni tapi sy igt balik masa tu sy mmg tgh tahan kencing sbb jalan jem. n panties sy ketat. Dulu anak 1st time awal2 ni tak rasa panty ketat. skrg awal lg pun panties dah ketat. So sy tukar pakai panties besar sikit, cotton.. n make sure bila ada urgency nak kencing sy terus pergi.. Alhamdulillah keputihan mcm ni dah takda sepanjang 2 minggu kemudian ni. Take care sis

2y ago

boleh je nak pergi klinik dulu sis

Sy dulu pernah alami akhir2 preg, pergi jumpa doctor dpt ubat sumbat pastu baik. Doc kata kena cepat rawat sebelum kuman jangkit kat baby

20/7 tu mesti sbb itu je yg kosong kan. sy pun dpt date 19/7... booked by qmed. hm.. lambat. pergi swasta dulu check