Pernah tak

Hai nak tanya. Kalau saya kira, EDD saya pada 6/6/24. Pada 12/10/23, saya pergi scan which is ianya sepatutnya 6w .. tapi scan baru 5w2d .. pernah tak sesiapa mcm ni? Upt dekat klinik pun naik pekat 2 line.. kantung ada nampak dan cantik. Cuma mcm kurg memuaskan warna gelap tu. Dan doktor suruh dtg lagi 2 weeks. Doakan saya ya. Btw nie baby ke-2. Sebelum dpt yg first, saya dah 2x gugur. Jadi saya rasa agak insecure. Cuba positive kan diri dan perlukan semangat dan sokongan. Hari² doa agar kandungan sihat dan kuat

3 Balas

Mcm saya pula lmp 7/8 tpi scan perut 5/10 kantung bru 4w4d. Mungkin sbb haid x teratur 😅