Hai, nak tanya? Kalau 13 weeks pregnant baby bump tak nampak sngt adakah ia bormal?

Hai, nak tanya? Kalau 13 weeks pregnant baby bump tak nampak sngt adakah ia normal?

9 Balas

haha..sama lah.. dah anak no 3 pun baby bump xnmpk awal..13 mggu masih selim lagi.. rindu nak tgk baby bump? tgk lepas makan..kemain besar..tapi bila lapar, kempis balik..magic kan? 😂

3y ago

sama laa macam sy .. lps mkn kemain besor xtw laa buncit ke bby bump 🤣.. bila x mkn kemain kempis lak perut .