Hai, nak tanya? Kalau 13 weeks pregnant baby bump tak nampak sngt adakah ia bormal?

Hai, nak tanya? Kalau 13 weeks pregnant baby bump tak nampak sngt adakah ia normal?

9 Balas

Normal dear nanti tahu-tahu dah nampak baby bump taw Btw sis first mom kan kan tahu tak pasal kuning saya tasneem naturel consultant saya ada jual set newborn tasneem dan lain-lain lagi penjagaan bayi boleh contact whatsapp 0189724257 kak cha

haha..sama lah.. dah anak no 3 pun baby bump xnmpk awal..13 mggu masih selim lagi.. rindu nak tgk baby bump? tgk lepas makan..kemain besar..tapi bila lapar, kempis balik..magic kan? 😂

3y ago

sama laa macam sy .. lps mkn kemain besor xtw laa buncit ke bby bump 🤣.. bila x mkn kemain kempis lak perut .

Normal sis..sy dah masuk 6 bulan baru nampak baby bum😅

normal..nak bump besar2 buat apa..jadikan org yg tgok ghairah nnt..

normal je sis..sy 12week tpi dah nmpk bby bum..ikut org juga tu

Normal. Sy 6 bulan baru nampak

sy 26mmgu pm xnapak sgt

Normal sis..

normal