Tak boleh makan kicap, mitos ke betul ?

Hai, nak tanya... betul ke kalau pregnant x boleh makan kicap ??? Nanti baby kulit gelap... ?? ???

60 Balas

Hari tu pun kt tmpt keja waktu rehat nk ceduk kuah yg msak kicap.. Tros kak tu larang kta jgan nnt anak kulit hitam.. Blank jap kt situ🤣.. Ingt nk tanya mak mertua betui ka mkan kicap anak kulit jadi gelap.. Tapi tk trtnya.. Nnt kna habuan plak ngan mak mertua.. Diam ja lha.. Makanan tk ad kena mengena pon ngan kulit sebenaq nyaa.. Dia ikot pada keturunan kulit kita dan suami.. Sekian harap maklum😁