Naikkan Hb

Hai nak kongsi pd bakal mommies yg hb rendah, rajinkan makan dragon fruit isi putih, jambu batu, dgn minum air sunquick tanpa gula.. Dah dua kali amalkan hb makin naik. Alhamdulillah Oh lupa dgn kurma sekali😄

2 Balas

Mungkin tak ngam dekat sy. Sy amalkan macam awak cakap tu. Tp hb tak naik² 9.6 je xpernah pegi 10. Risau juga sebab ni ank pertama. Dan baru 11minggu.

4y ago

Sy baru ckp dgn kak ipar sy. Dia pulak lain,, bila minum gulsan hb naik. Makan yg sesuai ikut badan la😬