Teringin air kelapa muda

Hai mumys,, saya dah 35 weeks boleh ke kalau minum air kelapa muda.. selamat ke,, sebab masa kandungan saya 4 bulan, saya minum tapi waktu tu saya belum tahu yang saya pregnant, kerap minum air kelapa then sampai tumpah darah.. saya stop sampai sekarang, n now rasa tringin sgt nak minum..

10 Balas

sy dr 32 weeks start minum sis.so far alhamdulillah ok.pastikan yg ori.no ice atau less ice.no sugar.minum skali sehari ok da.