Minum air kelapa muda

Hai mommies, nak tanya. Boleh tak nak minum air kelapa? Saya teringin sgt tapi officemate xbagi katanya xeloh minum masa awl2 pregnant. Sy dh 14weeks.

2 Balas

Minum sikit . Sekadar lepas teringin . Apa apa makanan pun masa mengandung makan berpada pada . Even makanan yang kita mengidam pun , kalau dapat jangan lah melantak sampai tak ingat dunia . Makan berpada pada insyaallah tak mudarat

sy dah 2x minum sblm 11w masa dgn suami mkn kt luar.. tapi bila tnye kakak, kakak x bagi selagi x masok 3rd trimester..