Megidam air kelapa muda

Asalamualaikum saya nak tumpang tanya saya dah 6 bulan mengandung tapi teringin nak minum air kelapa muda boleh dah ke minum air kelapa..

9 Balas

Saya selalu minum kelapa sebulan beberapa kali minum. Sekarang nak masuk 6 bulan pregnant alhamdulillah baby semua okay. Ikutkan okay je tak ada isu. Banyak kebaikan dia actually boleh buat research

Kelapa la bagus waktu pregnant ni, saya dri awal pregnant minum je kelapa. Insyaallah takde apa, jangan dengar sngt mitos mitos pelik. Enjoy ur pregnancy journey.

Saya awal2 tu takot jugak,, lepas tu skarang dah 6 bulan,, minum ja,, sebab banyak kebaikan air kelapa sebenarnya,, tapi minum yang fresh la, tanpa gula

sy nak msuk 6 bulan kerap mnum air kelapa , bagus org ckp nt bersalin ank jd bersih , awal2 pregnant tkut jgk tp skrg mnum je xde ape pon .

air kelapa la bagus, daripada minum air manis2 lain tu, takde isu pon nak minum waktu brapa bulan, 😊😊

wsalam, saya dulu minum je. kalau awak was2x tapi teringin sgt, try minum sikit bagi hilang mgidam tuh.

5mo ago

terima kasih..🙏🥰

Kandungan dh 2nd term.. Boleh je mnum.. Air kelapa byk khasiat.

saya awal2 preg dh minum😅😅

Boleh je klu da 6bulan