keguguran

Hai mummy..sy baru lepas keluar kantung dan ketulan darah keguguran.sy sekarang rase letih dan hampir pitam akibat darah yg keluar byk.apa yg perlu sy lakukan sekarang?nak ke hospital rasa x larat dan sy ade ank kecil yg xde org jaga malam2 ni.boleh ke sy ke hospital esok.dan ape perlu dilakukan dgn benda yg keluar td. sy xde pengalaman keguguran sblm ni

2 Balas

bahaya laa..bole bwk maut klu trlalu byk pndrhn..knapa x trs pegi hosp kan nurse doc slalu pesan klu blaku pndrahan trs ke emergency..suami sis mana..xkan dia x bawak pegi..xkan dia x jaga anak tu kot?

Slm takziah, kguguran bpe week tu.