Ketulan Darah Agak Tebal

Hai semua. Sy nak ty ibu2 yg mungkin pernah mengalami pengalaman yg sama spt sy hari ni, apakah mungkin ini tanda2 keguguran atau normal. Hari ni, exactly masuk 8mgu sy dh hamil ttpi hari ini jg satu ketulan darah yg agak tebal spt jelly keluar semasa sy kencing..sy tdk merasa apa2 sakit atau pengaliran darah seperti period sebelum or selepas ketulan darah itu. Ini kali ke-2 sy mengandung selepas keguguran pada awal thn ini. Ada tak tips2 yg blh sy lakukan sementara tgu utk berjumpa doctor esk.

1 Balas

Xnormal klo da mula kuar ketulan darah. Lgpon pn ada sejarah keguguran. Kenapa xpergi terus ke hospital? Kena bedrest tu.