teringin mkn petai..

hai mummy....nk tanye la..betul ke org mengandung xboleh mkn petai??

19 Balas

Baru je makan sambal petai udnag semalam 😆 kalau2 badan xtahan angin better kurangkan... And kalau dh dkt2 due tu makan la sebini dua buang hilang ngidam tu.. Biji ye bkn papan.. Kg doc kena spray pewangi dlm LR penagan petai😅

Bole je. Kata org2 brpnglmn kata bile dh dkt due nya stop laa sbb takut ada bau2 yg x enak nty. Hehe.. mkck2 yg pesan. Kesian dkt tukang sambut bayi nty 😅

Okay je. Sblm bslin makan je slgi ad selra mkn . Leps ni kena pntg dah hehe. Mak mrtua sy mmg rjin prgi psr , kalau ad jual petai mmg dibelinya haa

Bole jer sis nk mkn.. Mkn pi laa byk mna mau mkn.. Cma ujung2 khamilan jer cuba elakkn.. Takot ketuban bau petai ntii..

Heheheh sy plak xpndy mkn petai,,xmkn petai pun kentut busuk jugak😆😆😆

tq semua....ok sok dah blh beli petai wat nasi goreng petai...🍴

Saya mkn ja, fevret tu... Tpi dkt brsalin kna kurangkn lah 😁

Boleh je mommy, kita makan jering lagi. Fav💕

sy mkn je..cuma jgnnla mkn dh akhir2 trimister takut bau.

mkn je sebijik dua je..jgn mkn sepapan.. risau angin... 😅

5y ago

Aah betul hehe,