Jenis darah

Hai mummy..cuma nak cerita je..dulu pernah derma darah,masatu darah jenis B.skrg mengandung check dapat darah O pulak..aiyoyoo..mana nak ikot ni??ambil lg darah kita check balik..harap lepasni dapat tahu yg betul.

1 Balas

aik bertukar jenis lg pelik ni . kene buat skli lg ni .

5y ago

tulah . bhya lak ttbe nnti bila bersalin kalau perlu drh . ttbe masuk drh lain . tp kalau betul o . alhamdulillah . drh yg diderma tak jd masalah pd penerima lain . sbb o boleh masuk semua kn