batuk +selesema +demam

Hai mummy... Baru bln lepas saya kena serang penyakit kat atas tu....ni dtg balik serang..jadi stress. Bila batuk je terkencing...dengan bersin ye. Dah pergi klinik doc bg pctml,ubat batuk dan ubat sakit tekak..dah cuba tradisional kicap dan limau nipis tapi lidah saya pulak luka dibuat ye..ada cara lain ke?dan effect baby ke kalau batuk ni?stress makkk

1 Balas

Takde effect juga klu stkt batuk..yg bg effect dos kuat jgn ambi sembrgn...sy kna bgni ms 39w..