tak slesa

Hai mummy2 smua...sy nk tnya...ad x sape2 pnah alami mslah mcm sy....xslesa msa dlm kehamilan...perut kerap mcm skit....dlm 6ke 7bln mcm x slesa perut gitu....mcm mna nk buat yek....tdo mngiring pn skit....mcm bby msuk dlm tulang rusuk plk....

1 Balas

normal. ramai juga ibu2 yang lalui. kalau 6bulan keratas sebab baby makin besar. nanti da 8bulan lagi terasa.. nak tidur pun tak boleh lena. dapatkan tido posisi yang selesa. kalau kerap mengeras sila ke hospital. 👌