Baju khas mengandung

Hai mummy2 semua..saya nak tanya..dekat mana ya nak cari baju khas mengandung??saya 1st time mengandung...jadi saya tak tau nak cari mana baju khas mengandung atau ada sesiapa nak jual baju khas mengandung ka..tolong saya mummy2 semua..

25 Balas

Kalau sy suka g aeon, jenama scarlets tu, sbb dia ada plus size. Kalau nk murah sikit beli shopee, sya prgannt hri tu bnyak pakai dress, dgn legging kain lembut, selesa saja, kalau skrit2 mmg tak pandai pakai

9mo ago

saya dh tekan link tu sis..lawa2 sis..sis beli baju tu ke sis??sis pakai selesa tak??sis pakai sampai 9month ka?saya kalau boleh nk cari baju mengandung yg boleh pakai sampai bersalin..senang sikit..tak payah beli banyak kali dh 😅😅

cri kt shopee..sy ngndung xpakai baju khas tk selesa seluar je la kna cri yg khas ibu mgndung perut tk muat sluar biasa..klw baju still pakai mcm msa tk ngndung cma bnyk pakai yg oversize

9mo ago

sis tak selesa tak pakai khas mengandung?kenapa sis tak selesa?bukan baju mengandung tu besar,longgar ka sis?..saya pun sama sis..seluar biasa banyak yg dh tak muat sis..saya nak kena cari seluar mengandung jugak..sebab perut besar..tu yg tak muat seluar biasa ni..baju biasa ada yg dh sendat ada yg dh tak muat sis..mau tak mau nak kena cari baju mengandung jugak sis..nasib2

sy mngandung duk ulang2 pakai kaftan je.snang sbb longgar dan besar😅tp nk g kk xbrani nk pkai kftan sbb fikir cmne nk selak ye nnti klu nk cek prut😅😅

9mo ago

baju kaftan??best ka sis pakai kaftan time2 mengandung ni sis??kalau best..saya ingat nak beli jugak la..boleh pakai time dok rumah..kalau sis keluar rumah sis selalu pakai baju biasa ka atau baju mengandung?..saya baju biasa dah banyak yang tak muat sis..ada yang dh sendat..dengan perut besar sngt ni..tu yang saya tengah dok cari baju mengandung tu sis..

Sy ade baju mengandung.. ade yg xpakai pn.. kalau nk blh tglkn no. Sy bg free je dkt sis..sy stay selangor (kajang)

9mo ago

0137904916..sis boleh contact saya..owh sis stay selangor..saya stay dekat butterworth sis..sis boleh post ke?..saya mmng perlukan baju mengandung ni..banyak baju dh tak muat sis..ada yg sendat ada yg tak muat..kena cari jugak baju mengandung..perut besar..itu yg susah sikit tu..😅

baju besar dan labuh semua dah dikira baju mengandung bgi sy. Asal muat tak terlalu ketat

try tgk shoppee jenama ibumanja. baju dia semua selesa n best. harga berpatutan.

hari hari pun ada. tahun lepas sy beli rm39.90. kna pkai dgn seluar atau kain

9mo ago

nak kena type hari hari maternity wear ka sis??hari hari ni ada tak jual seluar mengandung ke kain ka?saya kalau boleh nk cari yg baju mengandung jenis labuh sampai kaki..nak kena cari yg size besar2..

Boleh cuba cari dekat shopee jugak sis. Ada banyak murah2 and cantik2 ☺️

Summer glitz kt shoppee / tiktok. murah murah and selesa

9mo ago

summer glitz dkt shopee?..saya nak try cari la..minta2 ada la yg size besar2 ni..size kecik mmng tak boleh pakai takut tak lepas bahagian perut ni je..