Baju khas mengandung

Hai mummy2 semua..saya nak tanya..dekat mana ya nak cari baju khas mengandung??saya 1st time mengandung...jadi saya tak tau nak cari mana baju khas mengandung atau ada sesiapa nak jual baju khas mengandung ka..tolong saya mummy2 semua..

25 Balas

saya suka beli kat aeon.. banyk gaklaa choice . kdg beli kat shopee..

sy xbeli bju mgndung..sy beli blouse besar2 .. yg kembng2 bawah dia..

Saya suka beli dekat Shoppe zanzea baju semua size ada dan cantik2

Kalau online, cuba search Summer Glitz. Di tiktok dan shopee.

9mo ago

Ya. Maternity wear.

Sogo ade jual.. tu pon klu duduk area kl la.. ☺️