due november 2019

Hai mummy2 semua..sape due date dia bulan 11 ni..kita geng? dah prepare ke barang2 baby??

48 Balas

Tapi mau tnya soalan, yg dh hmpir2 dgn due date ada x rasa sakit pinggul? lepas tu rasa mahu terkucil tu sandi ke tidak rasanya tu? 😅 takut la semua sakit2 tu..

5y ago

Yaka.. ahaha😂 habis la sy merasa mcm tu jgak la nnti hahah🤭 tidak apa la terasa tecabut bontot😂😂 sakit dia kalau laju bgtu jak pun x best jg, asal x stres suda la..hehehe . Okey nya la ada tmbh hari lagi, tapi bikin bedebar waduhh.. hehe.. inshaaAllah aamiin moga Allah permudahkan semua n baby sihat comel mcm sis ckp.. aamiin