due november 2019

Hai mummy2 semua..sape due date dia bulan 11 ni..kita geng? dah prepare ke barang2 baby??

48 Balas

Saya! Tapi xbeli 1 apa pun lagi sbb xsmpat suami keje. Doakan smuanya dipermudahkan aminn

Sy.. 3hb..brg2 bby n mummy dh siap.. Now tgu msa je.. Cm fmly isau tkt tbranak sblm trikh due

Kita geng hahah . Dkt hujung bulan ni due.. barang2 baby semua inshaaAllah semua cukup

Due 20/11.. brg semua dah ready..ada dah masuk keta pon..tunggu si comel ni keluar je..huhu

5y ago

Aamiin..

Saya 6/11/19..baju baby dh siap packing..baju mamanya blm packing lgi..😅

5y ago

🙂🙂aaminnn

Sy 3/11.. barang semua da siap pack. Da ltk dlm.kerete pon..

4/11. Huhu. Makin dkt mkin tmbh nebes+excited+tak sabar..

Da prepare... Tapi masih kua masuk bag.. Sebab bag tak muat 😂

Sy due 6/11..bby 1st Prepare brg2 yg penting jee dlu 👏🤗

9 Nov.. Brg sume dlm kete.. Tak sabar nk jumpa babyyyyy

5y ago

Semoga selamattt semuanyaaa